Masteron or drostanolone enanthate steroïde -doseringen zijn een onderwerp waarover veel wordt gedebatteerd onder enthousiaste gebruikers van anabole steroïden. Hoewel velen beweren dat masteron in zeer hoge doses moet worden gebruikt, suggereren anderen dat men veel van het hormoon uit een stapel kan halen. We moeten nu weten wie er gelijk heeft.

Hoe hoog moeten onze Masteron-doses zijn om ervoor te zorgen dat deze steroïde de moeite waard is? Beide argumenten kunnen waar zijn. Masteron-doses die laag zijn, kunnen nog steeds resultaten opleveren bij gebruik met de juiste combinatie. Hoge doses steroïden kunnen het verschil maken.

Voor veel mannen is het probleem en de reden dat ze hoge Masteron-doseringen nodig hebben echter het product dat ze gebruiken. Veel mensen beweren een geweldige leverancier te hebben. Maar we weten zeker dat de meesten van jullie dat niet doen. Er zijn veel producten van slechte kwaliteit, lage kwaliteit en ondergedoseerde producten beschikbaar. Maar als we ons onderzoek doen en de juiste Masteron-doses kunnen vinden, kunt u er zeker van zijn dat u er een vindt.

Basis Masteron-doses

Base Masteron or drostanolone enanthate steroïde -doses variëren van 100 mg tot 200 mg per week. Dit is een lage dosis, dus het zou door de meeste mannen gemakkelijk moeten worden verdragen. Hoewel het geen sterke effecten geeft, kan het wel stacks verbeteren. Lage doses Masteron kunnen nuttig zijn voor iemand die momenteel trenbolon gebruikt, evenals Anavar en Winstrol. Hij zou ook lage niveaus van testosteron (van welke aard dan ook) kunnen gebruiken en Masteron-basisdoseringen kunnen voldoende zijn om de anti-oestrogene afweer te bieden die nodig is.

Standaard Masteron-doses

De doseringsstandaard van Masteron zal gewoonlijk 350 mg of 500 mg per week zijn. Dit kan worden bereikt door 100 mg per dag in te nemen. Masteron verhoogt de droogheid en hardheid doordat u vaker kunt snijden. Dit is een uitstekend bereik om de kracht te vergroten. Masteron-doses binnen het bereik van mg / week zijn ideaal voor de atleet.

Doses High-Masteron

Hoge Masteron-doses beginnen meestal bij 200 mg om de twee dagen. Hoewel 150 mg technisch hoog is, worden Masteron-doses van ten minste 200 mg als zeer veilig beschouwd. Veel gebruikers geven de voorkeur aan Masteron-doses tot mg per werkweek. Masteron kan een hoog cholesterolgehalte veroorzaken. Masteron-doses zoals deze kunnen een aanzienlijke invloed hebben op de androgene bijwerkingen. Maar het is mogelijk om dergelijke doses te verlagen. Het vereist enige ervaring en inspanning. Masteron mag in het begin niet in hoge doses worden gebruikt. Het is belangrijk om te begrijpen dat u mogelijk geen hoge Masteron-doses nodig heeft.

Doses voor vrouwen

Vrouwen kunnen zich ook aanvullen met Drostanolone. Het is niet de meest oestrogene steroïde voor vrouwen, maar de meeste vrouwen kunnen lage doses verdragen. Om lage doses te ondersteunen, mag u niet viriliseren. De gemiddelde dosis Masteron voor vrouwen is 5 mg/week. De meeste mensen hebben slechts 50 mg per week nodig. Hoewel virilisatie waarschijnlijker is bij doses hoger dan 50 mg, kunnen sommige vrouwen 100 mg per week verdragen. Om de ideale dosis te vinden, moet u mogelijk experimenteren.

Masteron Doseert Belangrijke opmerkingen

Hieronder vindt u belangrijke informatie die u kan helpen bij het plannen van Masteron-doses en uw totale Masteron-gebruik.

* Alle besproken Masteron-doseringen gebruiken Drostanolonepropionate als de meest algemeen verkrijgbare en gebruikte vorm. Drostanolone enanthate is een alternatief, maar het is niet zo populair. Drostanolone Enanthate kan in vergelijkbare doses als propionaat worden gebruikt. Het kan echter zijn dat de totale dosis iets meer nodig heeft om dezelfde resultaten te krijgen. De Enanthate-ester van propionaat heeft een grotere massa dan propionaat. Propionaat heeft de voorkeur van de meesten, omdat het meestal van hogere kwaliteit is.

* Masteron moet eenmaal per week worden geïnjecteerd, ongeacht hoeveel u heeft ingenomen. U kunt uw totale dosis vinden en deze elke dag in kleinere doses verdelen. Dit geeft u uw wekelijkse gemiddelde dosis. Dit geldt voor zowel heren als dames.

* Vrouwen die Masteron-doseringen van meer dan 100 mg per dosis nemen, zullen een zekere mate van devirilisatie ervaren.

* Propionaat is alleen voor vrouwen die deze steroïde gebruiken. Als er problemen optreden en het gebruik van het propionaatproduct moet worden gestaakt, zal het Enanthate-model dat niet doen. Propionaat heeft een veel gemakkelijkere tijd om stabiele bloedspiegels te behouden. Drostanolonepropionaat heeft een sterkere reactie bij vrouwen dan Drostanolone Enanthate.

* Masteron-doses zijn niet belangrijk. Deze steroïde kan 8-12 maanden veilig en effectief zijn. Sommige mannen vinden echter 6-8 weken na een knipbeurt voldoende. Voor vrouwen moeten ze hun Masteron-gebruik beperken tot 4-6 weken.

Abrir chat
¿Necesitas Ayuda?
Hola
¿En que podemos ayudarte?